MIRJAM RAVENSBERGEN

“The body knows!”

Het lichaam is oneindig wijs. Het weet en kan veel meer dan we denken. Die wijsheid kunnen we pas gebruiken als we leren om voorbij ons analytisch denken te gaan en ons met ons lichaam te verbinden.

Mijn missie is om hoogopgeleide individuen te leren hoe de signalen van het lichaam gelezen, geïnterpreteerd en bijgestuurd kunnen worden zodat zij zelf kunnen navigeren naar de kwaliteiten die ze in hun leven willen uitnodigen. Rust, plezier en vrijheid in plaats van stress, somberheid of leegte.

Via coaching, lichaams- en ademwerk begeleid ik mijn cliënten om weer in het lichaam te komen met eenvoudige maar diepgaande instrumenten zoals ademhaling, bewuste aanraking en ‘pleasure practices’.

De SUN Academy is een fantastisch collectief die volledig aansluit bij mijn missie.

Ik heb werkervaring opgedaan als projectmanager bij Internetbureau SWIS en als online marketeer bij ClickValue, Akzonobel en SWIS.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk Your Eden waarin ik vrouwen en koppels begeleid de verbinding met hun lijf en plezier te versterken. Naast werken, houd ik van reizen, filosofie, meditatie, Tantra en nieuwe dingen leren.

Pleasure Coach | Educator | Trainer | De-armouring Therapeut

www.youreden.nl | LinkedIn