MIEK CROUZEN

Mijn fascinatie voor mensen en het simpele feit dat geen enkel mensenleven hetzelfde verloopt, maakt dat ik mijzelf de afgelopen tien jaar heb gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk als trainer en coach help ik mensen met het onderzoeken van wat op dat moment aandacht nodig heeft.

Dit kan variëren van praktische vraagstukken die te maken hebben met het dagelijks leven, tot grotere abstractere vraagstukken over het mens-zijn (onder andere gedachtepatronen, emoties, relaties, balans, zelfzorg, andere stress-gerelateerde zaken en het innemen van je eigen plek in een systeem). Samen gaan we op zoek naar diepere, onderliggende structuren en patronen, om zo te onderzoeken waar de winst te behalen valt.

In mijn werk voor de SUN Academy neem ik groepen mee – in verbinding – in dat wat we allemaal gemeen hebben. Wanneer ik een groep begeleid, zorg ik allereerst voor veiligheid, zodat elke deelnemer optimaal kan ervaren en leren. Met scherpe vragen, observaties uit en van de groep en haar processen, gecombineerd met veel ruimte voor inbreng en humor, passeren essentiële onderwerpen de revue.

Hierbij komt iedereen als vanzelf ook terecht bij een persoonlijke laag, die ik met aandacht samen met de deelnemers onderzoek. Het uiteindelijke doel is om iedereen met praktische en werkbare handvatten de wereld in te sturen, om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Ik heb mijn werkervaring opgedaan als universitair docent bij de opleiding Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, als trainer en coach bij idee-café Idefix en als trainer bij communicatiebureau Youngworks. Daarnaast werk ik al enkele jaren als freelancer onder de naam De Basis.

In mijn werk ben ik vanuit eerlijkheid en oprechte connectie een klankbord, om mensen te helpen op excursie te gaan in hun eigen hoofd. Even stil te staan, zichzelf dat moment gunnen om de status-quo te evalueren, op weg naar nieuwe inzichten die vanuit de basis mogen doorsijpelen in hun gehele leven.

Training & Development Psychologe | Trainer | Coach

www.De-Ba-sis.nl | LinkedIn